ABC Kulinarne

 

Na zajęciach fakultetu ABC Kulinarne przygotowaliśmy makaron z kurczakiem.
Sprawnie przygotowano produkty : pieczarki posiekano i podsmażono, filet z kurczaka pokrojony w kostkę obsypano przyprawami i następnie usmażono z cebulą 🧅 i 🧄 czosnkiem.
Kostki z boczku zostały dobrze wysmażone.
Ugotowany makaron połączono z pozostałymi składnikami - doprawiono solą🧂 i pieprzem. Dodano śmietanę i jeszcze chwilę wszystko podduszono.
Danie było wyśmienite. Wszyscy poprosili o dokładkę.
Następne zajęcia odbędą się w czwartek 6 listopada 2025r.
 
571111602_1473903694222938_3087542788238281579_n.jpg 571178997_1473903527556288_6166676901961117193_n.jpg 571249480_1473903614222946_1199342545276634804_n.jpg

571252429_1473903734222934_1423098853947776264_n.jpg 571341510_1473903557556285_7604652780547447117_n.jpg 571515609_1473903584222949_8911795274055871268_n.jpg

572763251_1473903660889608_6658301640652115756_n.jpg